Keuzestress!! Wel of niet..of toch?

Terug naar overzicht

Ik sta stil en kijk om me heen naar het groen en naar het kolossale kasteel dat een paar meter verderop staat. Wat heerlijk dit, het bos, de natuur waar ik zo van geniet en die me goed doet . Ik bevind me er middenin.

Plaats een reactie:


Naam
Reactie
 Houd mij op de hoogte van reacties

Reacties


trix op 29 april 2015 om 14:34
erg leuk geschreven! herkenbaar :-) zowel de schrijfstijl als de inhoud haha, volgens mij heb ik ooit ook eens zo'n blog geschreven ja. ga vooral zo door! mooie combi zo als coach ook zo eerlijk naar het leven kijken! tot snel

Nicole op 28 april 2015 om 18:24
Herkenbaar en mooi geschreven !!! Leuk om te lezen iloon ??

Loes op 28 april 2015 om 13:47
Bij mij komt keuzestress vooral voor, als mijn 'kwebbelkwabje' mij wil behoeden voor het maken van een 'foute keuze', want daar heeft'ie een ontzettende hekel aan. Maar zoals jij al aangeeft, wij zijn noch de witte pionnen, noch de zwarte pionnen, wij zijn zoals het schaakbord, waarop ons levensspel wordt gespeeld. Er zíjn geen foute keuzes, er zijn ook geen góéde keuzes. Er zijn alleen keuzes die werken en keuzes die minder goed werken om te gaan in die richting waarheen ik mij wil bewegen. Als ik een keuze noch in de ene, noch in de andere categorie kan indelen, ach, dan maakt het niet uit of is het niet belangrijk genoeg om lang bij stil te staan - en dan werkt het best om 't kwebbelkwabje maar te laten kletsen' en ondertussen vooral 'gewoon doen en ervaren'!
Heel herkenbaar :)