Laagdrempelig

Terug

Heeft jouw werkgever een abonnement op de Personal Coaching Service van Resilians, dan zijn al onze diensten kosteloos voor jou, en eventueel ook voor jouw gezinsleden

Al meer dan 20 jaar ervaren coachees onze dienstverlening als laagdrempelig en toegankelijk. Dit heeft te maken met een aantal factoren die de kern vormen van onze Personal Coaching Service:

Voor elke ontwikkelvraag een coach

We hebben voor elke ontwikkelvraag of uitdaging in je werk en leven een passende coach. De coaching kan bestaan uit een eenmalig gesprek, of uit een coachtraject van 1 tot 5 gesprekken.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

We zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden en in vakanties. Bel onze Servicedesk voor het plannen van een telefonische intake, of stuur ons een bericht om je aan te melden voor een coachtraject. Dan nemen wij contact met je op.

Face to face, telefonisch of online

Je kiest zelf welke vorm van coaching het beste past bij jou: telefonisch, face-to-face of online. Na jouw telefoontje of na ontvangst van je aanmelding via het online aanmeldformulier, volgt een telefonische intake. Hierbij inventariseren we jouw situatie, je wensen met betrekking tot de coaching en het doel dat je wil bereiken. Samen bepalen we welke vorm van coaching hierbij goed aansluit.

Vertrouwelijk en onafhankelijk

We vinden het heel belangrijk dat je op eigen initiatief en vanuit jouw eigen motivatie gebruik kan maken van onze Personal Coaching Service. Zónder voorafgaande toestemming van jouw eventuele leidinggevende of de HR-afdeling. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en we rapporteren niets aan jouw werkgever over individuele coachtrajecten.

Dienstverlening 'AVG-proof'

We delen alleen algemene statistische informatie met onze HR contactpersonen over het totale gebruik van de coaching (zoals coachthema's en percentage gecoachte medewerkers) per kwartaal en per jaar. Zodat de HR-afdeling trends in de organisatie kan monitoren. Omdat we het waarborgen van de privacy van medewerkers zo belangrijk vinden, rapporteren we alleen over afdelingen die uit méér dan 100 medewerkers bestaan. We houden ons uiteraard aan de AVG (EU-regels voor bescherming van persoonsgegevens).

Direct contact met Resilians

Heb je een ontwikkelvraag en wil je eens sparren met een coach? Bel onze Servicedesk, of vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.