Onze persoonlijke aanpak

Terug

Positief en kortdurend

Het coachtraject

De coaching kan bestaan uit een eenmalig gesprek, direct wanneer je belt, of uit een coachtraject van 1 tot 5 gesprekken. Na jouw telefoontje of na ontvangst van je aanmelding via het online aanmeldformulier, volgt een telefonische intake. Hierbij inventariseren we jouw situatie, je wensen met betrekking tot de coaching en het doel dat je wil bereiken. Op basis hiervan starten we een coachtraject op. Je kiest zelf welke vorm van coaching het beste past bij jou: telefonisch, face-to-face of online.


Focus op positief doel

Het vertrekpunt van de gesprekken zijn jouw kwaliteiten, ‘eigen-wijsheid’ en eigen verantwoordelijkheid. Samen werken we toe naar een positief en constructief doel, door jou zelf geformuleerd. Jouw vraagstuk of uitdaging lossen we niet voor je op, maar we begeleiden je bij het zelf leren hanteren ervan. Dit stelt je in staat om in de toekomst zelf je uitdagingen te tackelen en daarmee veerkrachtiger te worden en te blijven.


Snel én duurzaam resultaat

De aanpak van Resilians is kortdurend en progressiegericht. Een traject bestaat naast een intake-gesprek uit maximaal vijf gesprekken. Veel van onze cliënten zijn onder de indruk van de ideeën, inzichten en resultaten die zij in korte tijd, soms al na één gesprek, krijgen of realiseren. De progressiegerichte aanpak helpt je om de focus op het heden en de toekomst te leggen (in plaats van op het verleden). Je houdt zelf de regie: jij bepaalt de inhoud en de richting van de gesprekken.

Geen psychotherapie

Personal coaching is geen psychotherapie of een vervanging daarvan. Indien tijdens de telefonische intake of tijdens de coachgesprekken blijkt dat er sprake is van een vraagstuk dat therapie of een andere vorm van hulpverlening behoeft, zullen wij je extern doorverwijzen.

Zie ook 'Wat doen wij' en 'Wie zijn wij' voor meer informatie over onze Personal Coaching Service.