Voor wie

Terug

Voor alle medewerkers
die zich willen ontwikkelen

Voor alle functies in de organisatie

Heeft jouw organisatie een contract bij ons, dan kunnen alle vaste medewerkers uit jouw organisatie gebruikmaken van onze Personal Coaching Service, van werkvloer tot directie. Indien jouw organisatie een volledig coach-abonnement met Resilians heeft afgesloten, kunnen ook jouw eventuele partner en inwonende kinderen door ons begeleid worden. Immers, als thuis alles op rolletjes loopt, kun je je op een positieve manier op je werk richten.

Ook voor MT en HR

Ook leidinggevenden, leden van het Management Team en HR-professionals kunnen gebruikmaken van onze Personal Coaching Service. Bijvoorbeeld bij uitdagingen op het gebied van organisatie-ontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken, persoonlijke omstandigheden thuis, ter voorbereiding op lastige gesprekken, voor het ontwikkelen van managementvaardigheden of bijvoorbeeld om te sparren over de toekomst van de organisatie.


Contact met Resilians

Bel onze Servicedesk voor een sparringsgesprek of voor het starten van een coachtraject, of vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download de brochure over de Personal Coaching Service van Resilians in Nederlandse of in Engelse versie.