Referenties

"Dat een telefonisch traject zo effectief kan zijn! Hoewel ik zelf veel virtueel werk, geloofde ik niet dat coaching telefonisch effectief kon zijn; ik wilde daa.."

Esther Bongenaar Consultant Statistics, Shell Global Solutions

"Ik ben 100% positief over Resilians. Ik was erg ziek en de arts had ingeschat dat ik meer dan een jaar niet aan het werk zou kunnen. Maar dankzij de begeleiding.."

Muneka El Mufti Personal Assistant, Shell

"Mijn beeld van Resilians is positief, ze denken mee met de klant. Mijn coach legde al vrij snel de vinger op de zere plek. Vandaar dat we de resterende tijd ook.."

Mevrouw D. van den Brand DGA, Studco International via De Goudse verzekeringen

"Coaching heeft mij bewustwording gegeven, waar sta ik en welke kant wil ik op. Niet alleen op werkgebied, maar op alle gebieden. Het liefst elk jaar een check-u.."

Inge Bronkhorst Ambulant hulpverlener en medewerker Meedoen, Triade

"Toen er geconstateerd werd dat mijn man beginnende Alzheimer heeft, waren we in totale shock, mede ook omdat hij nog vrij jong is voor Alzheimer, pas eind .."

Jeanette Steinfort Partner van Manager, Financial Institution

"Resilians is professioneel, daadkrachtig en punctueel. De aanpak en begeleiding is volledig afgestemd op de wensen, vragen en behoeften van de cliënt. In m.."

Hans Levering Managing Director en eigenaar, Mejor Sports via De Goudse verzekeringen

"Bij begin stond ik uit het lood, ik ben weer recht gezet. Ik had het echt nodig om met een onafhankelijk iemand te praten. De coach heeft me net dat zetje gegev.."

De heer T.B. Handelsgroepspecialist, Technische Unie

"Zonder hem was mijn bedrijf misschien geen succes geweest. Het is van essentieel belang voor een ondernemer om een onafhankelijk klankbord te hebben." E.."

Luite de Jager Eigenaar, De Groene Jager catering

"We willen onze medewerkers binden, boeien en ontwikkelen, dit realiseren we mede door de inzet van de Personal Coaching Service van Resilians."

Ellis Minnesma Compensation & Benefits Manager, Abbott

"De reacties van Shell medewerkers zijn heel positief. De dienstverlening van Resilians biedt een goed bereikbare coaching service van hoge kwaliteit. En dat met.."

Liesbeth Verheugd Health Manager Benelux, Shell International

"Wij vinden de ontwikkeling van individuele medewerkers, teams en de organisatie erg belangrijk. Om medewerkers hierin te ondersteunen zetten we het Employee Ass.."

Wijnand de Valk Senior Director Human Resources, Johnson & Johnson

"De vitaliteit van onze medewerkers levert een belangrijke bijdrage aan het succes van Technische Unie. Daarom is vitaliteit een speerpunt in ons personeelsbelei.."

Theo Witte Senior HR adviseur, Technische Unie

"Resilians helpt ons om onze vitaliteit-doelstellingen te bereiken. Het Employee Assistance Programme (EAP) biedt onze medewerker een breed scala aan ondersteuni.."

Ellen van Zelst Senior Manager HR, Mentor Medical Systems
Klanten
Coachees

"Zonder hem was mijn bedrijf misschien geen succes geweest. Het is van essentieel belang voor een ondernemer om een onafhankelijk klankbord te hebben."

En over de cateringbranche: "Het moest beter! Eerlijker, bewuster, duurzamer." (Lees hier het hele interview


Luite de Jager Eigenaar, De Groene Jager catering

"Ik was vrij sceptisch toen ik belde voor coaching. Inmiddels snap ik waarom anderen er zo enthousiast over zijn: het is leuk én nuttig, luchtig mét diepgang. Het is echt een investering in mezelf geweest. Ik ga het iedereen aanraden. Ik ervaar veel meer voldoening én ik draai meer omzet in dezelfde tijd!"


AOV Verzekerde Reaal

"Ik had al eens een coachtraject bij Resilians gedaan en ik had al een positief beeld, en dat is alleen maar vergroot. Tijdens het traject heb ik door kunnen werken, zelfs nadat ik te horen had gekregen dat ik boventallig zou worden. Mede door de inzichten en de steun die ik heb gekregen van de coach heb ik een modus kunnen vinden om tijdens mijn oriëntatiefase mijn werkzaamheden normaal te kunnen blijven verrichten. De coach heeft veel voor me betekend, door het coachingstraject heb ik de durf gehad om een carrièreswitch te maken en te focussen op mijn talenten en die in te zetten in een andere tak van ‘sport ’ binnen Shell. En met succes want ik heb de baan gekregen!"


Monique Zandvliet Group Reporting Change Coordinator, Shell

"Resilians heb ik ervaren als een professionele, betrouwbare en deskundige organisatie. Ik vond het erg prettig zo snel aan de slag te kunnen met een coach. Ze maken waar wat ze zeggen te kunnen en willen bieden. Ik voelde me erg begrepen door mijn coach. Zij heeft me geleerd meer inzicht te krijgen in en controle te krijgen over mijn, soms felle, emoties in mijn samenwerking met collega’s waardoor ik uiteindelijk beter mijn doel kan bereiken en daardoor professioneler overkom. Dat heeft me echt geholpen en helpt me nog steeds, ook in situaties buiten mijn werk om."


Medewerkster Ambulant, Frion

"Ik vond de coaching heel prettig. Mijn coach begreep mijn problemen en kon me goed visueel duidelijk maken wat er bij mij speelde en hoe ik daar direct in de praktijk mee aan de slag kon. Ik heb op deze manier ervaren dat het beter is om tijdig contact op te nemen en zo preventief problemen te voorkomen."


De heer O. Nieuwenhuizen Sr. Technical Specialist, Johnson & Johnson

"Bij begin stond ik uit het lood, ik ben weer recht gezet. Ik had het echt nodig om met een onafhankelijk iemand te praten. De coach heeft me net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Alles werd in rust doorgenomen en je krijgt handvatten aangereikt waar je mee verder kunt, ik voelde me echt gehoord. Ik heb beter leren omgaan met conflictsituaties en weet mijn rustmomenten te pakken, zowel thuis als op het werk. Ik heb ook een mantelzorgtaak en door de coaching voel ik me daar ook in gesterkt."


De heer T.B. Handelsgroepspecialist, Technische Unie

"Coaching heeft mij bewustwording gegeven, waar sta ik en welke kant wil ik op. Niet alleen op werkgebied, maar op alle gebieden. Het liefst elk jaar een check-up middels een paar coachgesprekken. Want waarom pas coachingsgesprekken volgen wanneer je al niet meer lekker in je vel zit."


Inge Bronkhorst Ambulant hulpverlener en medewerker Meedoen, Triade

"Door de coaching begrijp ik nu beter hoe de dingen, zowel op werk- als privé gebied, in elkaar zitten. Maar naast het begrijpen heb ik ook mogen ervaren hoe ik de dingen kan aanpakken zoals het bij mij past. De coach heeft mij, op een positieve manier, een duwtje in de rug gegeven naar mijzelf. Dankzij haar heb ik weer een stuk(je) van mijzelf leren kennen, weer mogen ervaren dat ik op mijzelf mag en kan vertrouwen. De coaching heeft me zekerder en assertiever gemaakt. Ik heb alle sessies als heel bijzonder en prettig ervaren. Echt een verrijking!"


Mevrouw M.B. Medewerker, Philadelphia

"Mijn beeld van Resilians is positief, ze denken mee met de klant. Mijn coach legde al vrij snel de vinger op de zere plek. Vandaar dat we de resterende tijd ook zeer nuttig besteed hebben. Het heeft me echt veel gebracht deze coaching, ik ben een heel blij en tevreden persoon. Nu moet ik een en ander in de praktijk gaan brengen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dat gaat lukken."


Mevrouw D. van den Brand DGA, Studco International via De Goudse verzekeringen

"Door de coaching heb ik inzicht gekregen in hoe ik sta tegenover mijn collega’s en manager. Ik had bij Resilians een beetje het gevoel van een rechtsbijstandverzekering....we helpen je op weg, maar als je echt hulp nodig hebt, moet je gaan betalen. Dat is echt niet het geval. Een volledig, super professioneel traject en echt kosteloos!"


Medewerker Abbott

"Het heeft even geduurd voordat ik een coach durfde in te schakelen. Er was toch een soort van drempel, maar dit bleek al snel nergens voor nodig. Ik had hele fijne gesprekken met mijn coach waar ik veel aan heb gehad. Ik heb veel over mezelf geleerd waar ik nog dagelijks profijt van heb. Het was eigenlijk een soort ‘zelf-opleiding’ en heeft mij ook meer opgeleverd dan een opleiding. Ik ben van mening dat een coach je helpt in je ontwikkeling zowel als mens en als professional. Erg fijn dat ik hier gebruik van kan maken."


Mevrouw A. Brunotte Marketing Intelligence, Professional services organisation

"Resilians is professioneel, daadkrachtig en punctueel. De aanpak en begeleiding is volledig afgestemd op de wensen, vragen en behoeften van de cliënt. In mijn geval was het geweldig goed en ontzettend leerzaam. De gesprekken die ik heb gehad met mijn coach waren verhelderend, doelen werden duidelijk gesteld en bewaakt. Er werd me een spiegel voorgehouden en dat heeft mij echt een heel stuk verder gebracht. Ik heb goede inzichten gekregen en vaardigheden geleerd die ik nog dagelijks kan toepassen."


Hans Levering Managing Director en eigenaar, Mejor Sports via De Goudse verzekeringen

"Dat een telefonisch traject zo effectief kan zijn! Hoewel ik zelf veel virtueel werk, geloofde ik niet dat coaching telefonisch effectief kon zijn; ik wilde daarom een face-to-face traject. Tijdens het intakegesprek werd mij echter duidelijk dat mijn coach deze vaardigheid uitstekend onder de knie heeft. Het was een buitengewoon aangename ervaring; ik heb jullie dan ook aanbevolen bij mijn collega’s."


Esther Bongenaar Consultant Statistics, Shell Global Solutions

"Intensieve en inspirerende sessies. Ik heb mijn coach ervaren als een zeer kundig en betrokken coach. Ze biedt een combinatie van ondernemers- en levenservaring, professionele werkwijzen en heldere overdracht van inzichten. Ze is snel van inzicht en komt ook snel to the point. Daarbij reikt ze instrumenten en werkwijzen aan die bij mij goed werken. Haar werkveld is breed: van inzichten die zich op de persoon(lijke relaties) richten tot commercieel-zakelijke (en ICT!) inzichten. Ik heb veel aan de sessies gehad."


Maarten Managing Partner, Consultancy via De Goudse verzekeringen

"Ik ben 100% positief over Resilians. Ik was erg ziek en de arts had ingeschat dat ik meer dan een jaar niet aan het werk zou kunnen. Maar dankzij de begeleiding van de coach van Resilians en ook de arbodienst was ik in staat om binnen twee maanden full-time terug te keren! Met behulp van de coaching heb ik geleerd om beter om te gaan met stress en zaken goed op een rij te kunnen zetten. Professionele begeleiding en toegankelijke aanpak. Ik sprak met een excellente coach."


Muneka El Mufti Personal Assistant, Shell

"Door de personal coaching van Resilians durf ik mezelf weer te zijn. Ik ben realistischer tegen situaties aan gaan kijken en heb goede handvatten van de coach meegekregen om gerichter om te gaan met bepaalde zaken in mijn dagelijks leven."


Mevrouw Van den Bosch Partner van medewerker in de zorgsector, Philadelphia

"Met de coach van Resilians had ik open en eerlijke gesprekken, ik voelde me zeker begrepen en het traject heeft me weer in het zadel geholpen. De aktie door te pakken ligt nu verder bij mijzelf, daar heb ik goede handvatten voor gekregen."


Petra Manager, Petrochemical plant

"Door de coaching van Resilians voel ik mij nu zelfverzekerder."


Anoniem Medewerker, Abbott

"Toen er geconstateerd werd dat mijn man beginnende Alzheimer heeft, waren we in totale shock, mede ook omdat hij nog vrij jong is voor Alzheimer, pas eind 50. Toen we de eerste shock te boven waren, kwamen er allemaal praktische vragen op ons af en met name op mij. Ik wil graag voor mijn man zorgen, maar hoe combineer ik dat met mijn werk? Bij welke instanties kan ik terecht voor het persoonsgebonden budget en hoe gaat dat in zijn werk? Gelukkig kon ik al mijn vragen stellen aan de zorgcoach van Resilians. Zij kon me haarfijn vertellen hoe alles in zijn werk gaat en wat ik kon verwachten van welke instantie. Dit nam zo’n last van mijn schouders en gaf me ook de energie om alles daadwerkelijk te regelen."


Jeanette Steinfort Partner van Manager, Financial Institution

"In mijn werk gebruik ik Resilians vaak. Er werken hier veel jonge mensen die alles willen. Carrière, een partner, kinderen, een sociaal leven, reizen. Soms wordt dat teveel. Een coach van Resilians kan dan goed helpen. Mensen zitten weer lekkerder in hun vel en kunnen dan ook beter hun werk doen."


Annemarie van der Geest Senior HR Advisor, AbbVie

"De vitaliteit van onze medewerkers levert een belangrijke bijdrage aan het succes van Technische Unie. Daarom is vitaliteit een speerpunt in ons personeelsbeleid. De personal coaching van Resilians speelt daarbij voor ons een belangrijke rol. De inzet van Resilians is merkbaar effectief en wordt door onze medewerkers heel positief beoordeeld. Resilians levert al jarenlang een constante, hoge kwaliteit en daarom werken we graag met hen samen."


Theo Witte Senior HR adviseur, Technische Unie

"Resilians helpt ons om onze vitaliteit-doelstellingen te bereiken. Het Employee Assistance Programme (EAP) biedt onze medewerker een breed scala aan ondersteuning en coaching op zeer uiteenlopend gebied. Op eigen initiatief en eventueel anoniem maken mensen gebruik van de service en zijn erg positief over de kwaliteit. Daar zijn we erg blij mee, niet alleen omdat we onze medewerkers daarmee een passend vitaliteitprogramma kunnen bieden. Maar ook omdat we merken dat onze medewerkers er daadwerkelijk profijt van hebben in hun dagelijks leven."


Ellen van Zelst Senior Manager HR, Mentor Medical Systems

"Wij vinden de ontwikkeling van individuele medewerkers, teams en de organisatie erg belangrijk. Om medewerkers hierin te ondersteunen zetten we het Employee Assistance Programme (EAP) in van Resilians. Daarmee kunnen medewerkers op eigen initiatief een personal coach inschakelen. Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en aan hun (duurzame) inzetbaarheid."


Wijnand de Valk Senior Director Human Resources, Johnson & Johnson

"De reacties van Shell medewerkers zijn heel positief. De dienstverlening van Resilians biedt een goed bereikbare coaching service van hoge kwaliteit. En dat met aanzienlijke kostenbesparingen voor Shell."


Liesbeth Verheugd Health Manager Benelux, Shell International

"We willen onze medewerkers binden, boeien en ontwikkelen, dit realiseren we mede door de inzet van de Personal Coaching Service van Resilians."


Ellis Minnesma Compensation & Benefits Manager, Abbott

"Binnen Pet Care hechten we veel waarde aan ‘Life Balance’. De voldoening die medewerkers halen uit hun werk en het geluk dat mensen ervaren in hun privé leven. Medewerkers die goed in hun vel zitten kunnen zich focussen op de prioriteiten van het leven en dat omvat ook hun werk. De Personal Coaching Service van Resilians draagt hier positief aan bij."


Liam Bouwman HR Manager, Spectrum Brands Pet Care