Werkgever

Veerkrachtige organisaties.

Als je lekker in je vel zit, dan merk je dat in je werk. Je bent productiever en flexibeler. De kwaliteit van je werk is hoger en je klanten zijn meer tevreden. Kortom: als je je goed voelt, dan presteer je beter. Dat geldt voor u, en dat geldt ook voor alle andere medewerkers binnen uw organisatie.

Voor het succes van bedrijven is het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal zijn. Het maakt de organisatie wendbaar en veerkrachtig. En het draagt bij aan duurzaam betere bedrijfsprestaties.

Hoe krijgt u dat voor elkaar? Door samen te werken met Resilians. Want wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van uw eigen vitaliteit én die van alle andere medewerkers binnen uw organisatie. Dat doen wij met onze innovatieve Personal Coaching Service.

Initiatief bij medewerker

Lekker in je vel zitten is niet altijd vanzelfsprekend. Uw vitaliteit kan afnemen als het niet gaat zoals u graag zou willen. Als u het gevoel heeft kansen te missen in uw werk of privéleven. Of als het thuis niet lekker loopt.

Medewerkers bespreken persoonlijke vraagstukken niet vanzelfsprekend op het werk. Met de Personal Coaching Service kunnen medewerkers op eigen initiatief en vertrouwelijk gebruikmaken van coaching. U stelt met deze service medewerkers in staat om vitaal en inzetbaar te blijven, zonder dat u de verantwoordelijkheid van hen overneemt.