Werkgever

Veerkrachtige organisaties.

Als je lekker in je vel zit, dan merk je dat in je werk. Je bent productiever en flexibeler. De kwaliteit van je werk is hoger en je kunt jarenlang floreren, ook in uitdagende tijden

Resilians als partner

Voor het succes van bedrijven is het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal zijn. Het maakt de organisatie wendbaar en veerkrachtig. En het draagt bij aan duurzaam betere bedrijfsprestaties. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Door samen te werken met Resilians. Want wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van uw eigen vitaliteit én die van alle andere medewerkers binnen uw organisatie. Dat doen wij met onze innovatieve Personal Coaching Service.

Initiatief bij medewerker

Medewerkers bespreken persoonlijke en professionele vraagstukken niet vanzelfsprekend op het werk. Met de Personal Coaching Service kunnen medewerkers op eigen initiatief en vertrouwelijk gebruikmaken van coaching. U stelt met deze service medewerkers in staat om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven, zonder dat u de verantwoordelijkheid van hen overneemt.

Brochure en contact

Download de brochure over de Personal Coaching Service van Resilians in Nederlandse of in Engelse versie.

Bel ons op 030-659 7575 voor een afspraak of meer informatie, of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.