Effecten voor de organisatie

Terug

Met de Personal Coaching Service kunnen medewerkers (en hun gezinsleden) op eigen initiatief gebruik maken van oplossingsgerichte coaching. De service wordt opvallend goed gebruikt. Mede als gevolg van 'het concept van vertrouwelijkheid' bereiken we precies de medewerkers die baat hebben bij coaching.

Bovendien zijn medewerkers zeer tevreden, zo blijkt uit de client-evaluaties van onze coaching. Medewerkers bereiken door middel van de coaching de doelen die ze van te voren stellen. Ze zijn na afloop productiever, kunnen zich beter concentreren en werken beter samen. Dankzij de coaching voelen medewerkers zich krachtiger, gelukkiger en beter in hun vel.

Medewerkers ervaren onze coaching dan ook als employee benefit, een cadeau van de werkgever. En niet in de laatste plaats vaart ook de organisatie er wel bij. Want het draagt bij aan productiviteit, employability en vermindering van verzuim.

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 030-659 7575 of vul ons contactformulier in.