Effecten voor de organisatie

Terug

Met de Personal Coaching Service van Resilians kunnen medewerkers (en hun gezinsleden) op eigen initiatief gebruik maken van progressiegerichte coaching

Meer kwaliteit en welbevinden

Mede als gevolg van het concept van 'vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid' bereiken we heel laagdrempelig de medewerkers die baat hebben bij coaching. Bovendien zijn medewerkers zeer tevreden, zo blijkt al meer dan 20 jaar uit de evaluaties van onze coaching. Medewerkers bereiken door middel van de coaching de doelen die ze van te voren stellen. Ze zijn na afloop productiever, kunnen zich beter concentreren en werken beter samen. Dankzij de coaching voelen medewerkers zich krachtiger, gelukkiger en beter in hun vel.

Positieve 'employer branding'

Medewerkers ervaren onze coaching dan ook als 'employee benefit', een cadeau van de werkgever. En tegelijkertijd vaart ook uw organisatie er wel bij. Want het draagt bij aan productiviteit, employability en vermindering van verzuim.

Return on Investment

Gevraagd naar de ‘business case’ geven onze HR contactpersonen aan dat de jaarlijkse investering in Resilians zichzelf 3-4 keer terugverdient. Bekijk ook 'Wat doen wij', of het onderzoeksrapport van de Open Universiteit, voor meer informatie over de positieve opbrengsten van onze Personal Coaching Service.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Michiel Mast via 030-659 7575 of vul ons contactformulier in.