Onze Personal Coaching Service

Terug

Face to face, telefonisch & online

Toegankelijk op elk moment

Heeft jouw organisatie een abonnement op onze Personal Coaching Service, dan krijgen alle vaste medewerkers (en hun eventuele gezinsleden) kosteloos en vertrouwelijk toegang tot personal coaching, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. We bieden zowel Nederlandse als Engelstalige begeleiding. Medewerkers kunnen kiezen uit de volgende diensten:

Face to face coaching

Werknemers kunnen face-to-face gesprekken voeren met een Resilians-coach op één van onze 50 locaties in Nederland (landelijke dekking). Na een telefonische intake gaat het face to face traject snel van start op een locatie bij jou in de buurt. Een coachtraject omvat 1 tot 5 coachgesprekken, afhankelijk van jouw wensen en ontwikkeldoelen. Bel onze Servicedesk, of vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Telefonische coaching

Werknemers kunnen gebruik maken van telefonische coaching via ons kosteloze 0800-nummer, ook buiten kantoortijden (’s-avonds, ‘s-nachts en in het weekend). Er is direct een coach beschikbaar voor klankbordgesprekken, of er kan een afspraak gemaakt worden voor een telefonisch intake-gesprek, met daarop volgend een telefonisch coachtraject. Zo is een Resilians coach altijd binnen handbereik en kun je vanuit een vertrouwde omgeving de gesprekken voeren. Een coachtraject omvat 1 tot 5 gesprekken, afhankelijk van jouw wensen en ontwikkeldoelen.

Online coaching

Werknemers kunnen ook kiezen voor een online traject met één van onze coaches. Aanmelden kan via ons contactformulier, of telefonisch via onze Servicedesk. De dialoog tussen coach en coachee vindt plaats via mailberichten in onze beveiligde online omgeving.

Zie ook 'Wat doen wij' voor meer informatie over onze dienstverlening, of bekijk de referenties van medewerkers en HR professionials.

Download de brochure over onze Personal Coaching Service in Nederlandse of Engelse versie.