Wat maakt onze aanpak bijzonder?

Eigen initiatief

Met de Personal Coaching Service van Resilians kunnen medewerkers op eigen initiatief gebruik maken van progressiegerichte coaching voor vraagstukken op het gebied van werk en privé. Omdat medewerkers zelf kiezen voor coaching, is de motivatie hoog en de waarschijnlijkheid dat het moment goed is (niet te laat), vele malen hoger dan als de coaching geïnitiëerd zou zijn vanuit de werkgever. Onze coaching draagt bij aan het vergroten van persoonlijk leiderschap: het zelf kiezen voor coaching is daar een belangrijk onderdeel van.

Progressiegerichte aanpak

Resilians werkt kortdurend en progressiegericht. Wij gaan uit van de kracht en eigen wijsheid van de medewerker. Deze aanpak vergroot zelfkennis, creëert beweging en we bereiken er duurzame resultaten mee.

Ook voor gezinsleden

Ook de eventuele partner en inwonende kinderen van medewerkers kunnen (indien de werkgever dit wenst in het coach-abonnement) gebruikmaken van onze Personal Coaching Service. Immers, als het goed gaat met jouw gezin, merk je daar de positieve effecten van, zowel persoonlijk als in je werk.

Dialoog met jezelf en met anderen

De coaching en workshops van Resilians staan altijd in het teken van zelfonderzoek: de blik naar jezelf richten. En van daaruit in dialoog gaan met de ander. Vanuit onze coachende grondhouding gaan we op zoek naar ieders eigen drijfveer voor leren en verandering. We geloven in een positieve impact voor de organisatie als medewerkers met elkaar van gedachten kunnen wisselen over ‘Waar zit jouw energie?’, ‘Wat is mijn behoefte als het gaat om dit onderwerp?’, ‘Wat kan ik bijdragen aan het grotere geheel?’ en ‘Hoe ziet mijn/onze gewenste situatie eruit?’


Transformatie van binnenuit

De coaching en training van Resilians draagt zo bij aan een organisatiecultuur waarin het open met elkaar ontdekken en bespreken van wat er toe doet in werk en leven vanzelfsprekend is. De coaches van Resilians geloven dat transformatie-processen binnen organisaties worden gedreven door mensen die een persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt en anderen inspireren met hun positieve ontwikkeling in vitaliteit en persoonlijk leiderschap en in het nemen van verantwoordelijkheid in werk en leven.

Zie 'Wat doen wij' voor meer informatie over onze dienstverlening.

Voor een afspraak, bel ons op 030-659 7575, vul het contactformulier in, of download de brochure over de Personal Coaching Service van Resilians in Nederlandse of in Engelse versie.