Voor welke onderwerpen kan je bij ons terecht?

Voor vragen die jou bezighouden

Je kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van werk en privé. Lees hieronder meer over de onderwerpen waarop wij coachen. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Voor vragen die jou bezighouden

Persoonlijke effectiviteit

Voor het vergroten van je mentale welzijn, het verminderen van stress, het omgaan met ziekte, het ontwikkelen van je kwaliteiten.

Communicatie

Voor het verbeteren van je communicatie, het omgaan met conflicten en emoties, het vergroten van je assertiviteit.

Loopbaan

Voor het veranderen of uitbouwen van je huidige baan, het verhelderen van je drijfveren, het (opnieuw) bepalen van de koers in je carrière.

Relaties

Voor het verbeteren en verdiepen van je relatie, support tijdens een scheiding, klankborden over opvoedingsvragen, het omgaan met single-zijn.

Werk/privé balans

Voor vragen over het combineren van werk en gezin, het gevoel altijd 'aan te staan', vragen over timemanagement en persoonlijke waarden.

Verlies

Voor begeleiding bij rouw om een dierbare, bij het hervinden van je balans na een ingrijpende gebeurtenis, support bij vertrouwensvragen.

Zingeving

Voor vragen over zin en bedoeling in je (werk)leven, veranderingen in je levensfase, het omgaan met morele stress.

Leiderschap

Voor vraagstukken van leidinggevenden en mensen in zelfstandige functies rondom persoonlijk leiderschap.

Welke mogelijkheden heb je?

We hebben onze coaching laagdrempelig gemaakt

Heeft jouw werkgever een abonnement op Resilians? Dan kun je kosteloos en op eigen initiatief gebruikmaken van onze coaching. Wanneer jij maar wilt. Je hebt recht op vijf coachgesprekken per jaar. En dat geldt in de meeste gevallen ook voor je gezinsleden.

update

24/7 klankbord

Je kunt direct bij ons terecht voor een enkel coachgesprek of voor een coachtraject. Ook buiten kantoortijden staan onze coaches voor je klaar.

phone_in_talk

Telefonische coaching

Wil je coaching op afstand? Kies dan voor telefonische coaching. Onze telefonische coaching is even effectief als onze face-to-face coaching.

location_on

Face to face coaching

Je kunt ook face-to-face gesprekken voeren met een Resilians-coach op één van onze 50 locaties in Nederland.

voice_chat

Videocoaching

Wil je een coachgesprek voeren op afstand en toch oogcontact met je coach? In veel gevallen is ook videocoaching mogelijk.

De mensen van Resilians

Coaches met een open blik

Bij Resilians werken beroepscoaches met veel ervaring op het gebied van veerkracht, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Je zult merken dat we werken vanuit vertrouwen en dat we echt onafhankelijk zijn. Ook ga je ervaren dat Resilians coaches een open blik hebben en gericht zijn op de doelen die jij wilt bereiken.

De beroepscoaches van Resilians hebben een opleiding op HBO- of universitair niveau. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in kortdurende, progressiegerichte coaching en counseling. We werken volgens de laatste inzichten op het gebied van coaching en psychologie.

In onze coaching houd je zelf de regie: jij bepaalt de inhoud en de richting van de gesprekken. Wil je meer weten? Kijk bij de antwoorden op veelgestelde vragen.

Coaches met een open blik
Vertrouwelijke coaching

Hoe zit het met je privacy?

Vertrouwelijke coaching

Al je gesprekken met ons zijn vertrouwelijk en anoniem voor je werkgever. Resilians informeert je werkgever niet dat je gebruikmaakt van onze kosteloze coaching.

Je werkgever ontvangt alleen anonieme, statistische rapportages over het gebruik van de coaching. Dus je kunt vrijuit praten over wat je bezighoudt. Wil je meer weten over de manier waarop wij jouw privacy beschermen? Lees hier meer.

De resultaten

Hoe ervaren mensen onze coaching?

Onze cliënten zijn tevreden en waarderen onze coaching met gemiddeld 4,7 van 5 sterren. Verder geeft 93% van onze cliënten na afloop van de coaching aan dat ze beter in hun vel zitten. Lees hier wat ze zoal zeggen over onze coaching.

Ervaringen worden geladen...

Maak nu een afspraak

Geef je veerkracht een impuls

Plan een éénmalig coachgesprek of start een coachtraject.

Geef je veerkracht een impuls