Ons vertrekpunt

Je hebt invloed op je veerkracht

Wij geloven dat je je vitaliteit en veerkracht kunt vergroten. Zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen die het leven soms biedt en zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als mens. Wij bieden praktische coaching die je daarbij vooruit helpt en waar je duurzaam plezier van hebt.

Zo dragen we bij aan vitaliteit en veerkracht

Onze missie

Vitaliteit en veerkracht voor iedereen

Met onze coaching willen wij bijdragen aan vitaliteit en veerkracht van zo veel mogelijk mensen. Daar heb jij plezier van, en je werkgever ook. Want hoe meer medewerkers lekker in hun vel zitten, hoe beter een organisatie draait.

Daarom hebben we onze coaching laagdrempelig gemaakt

Onze aanpak

Laagdrempelige coaching voor jou

Als je werkgever een abonnement op Resilians heeft kunnen alle medewerkers kosteloos en op eigen initiatief gebruikmaken van onze coaching. En dat geldt meestal ook voor je gezinsleden. Onze coaching is 24/7 toegankelijk en wij koppelen niets terug aan je werkgever.

Zo ben je snel in gesprek met de beste coaches

Onze mensen

Coaches met een open blik

Bij Resilians werken beroepscoaches met veel ervaring op het gebied van veerkracht, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Je zult merken dat we werken vanuit vertrouwen en dat we echt onafhankelijk zijn. Ook ga je ervaren dat Resilians coaches een open blik hebben en gericht zijn op de doelen die jij wilt bereiken.

Hierdoor bereik je veel in korte tijd

Onze resultaten

Daarom kiezen mensen voor Resilians

Onze aanpak werkt. Dat vertellen de mensen die gebruikmaken van onze coaching. Ze waarderen onze coaching met een 4,7 op een schaal van 5. En ook wetenschappelijk onderzoek bevestigt het effect van onze aanpak: Door onze coaching ervaren mensen meer energie, motivatie en veerkracht.

Leer ons kennen

Ons werkplezier

Leer ons kennen

Onze naam Resilians is afgeleid van het Engelse woord voor veerkracht. Dat is waar we voor staan en waar we dagelijks met veel plezier aan werken. Voor de mensen die gebruikmaken van onze coaching en voor de klanten die op ons vertrouwen.