Voor alle medewerkers van Philadelphia

Als je lekker in je vel zit, dan merk je dat in je werk

Philadelphia vindt het welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom heeft ze een abonnement op Resilians, zodat jij kosteloos gebruik kunt maken van coaching. En dat geldt ook voor je gezinsleden. Want als zij lekker in hun vel zitten, merk jij dat ook.

Je kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van werk en privé. Lees hieronder meer over de onderwerpen waarop wij coachen. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Dan bespreken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Persoonlijke effectiviteit

Voor het vergroten van je mentale welzijn, het verminderen van stress, het ontwikkelen van je kwaliteiten.

Communicatie

Voor het verbeteren van je communicatie, voor het omgaan met conflicten en emoties, het vergroten van je assertiviteit.

Loopbaan

Voor het veranderen of uitbouwen van je huidige baan, het (opnieuw) bepalen van de koers in je carrière.

Relaties

Voor het verbeteren en verdiepen van je relatie, voor support tijdens een scheiding, voor opvoedingsvragen, het omgaan met single-zijn.

Werk/privé balans

Voor vragen over het combineren van werk, gezin en mantelzorg, over timemanagement, over het gevoel altijd 'aan' te staan.

Verlies

Voor begeleiding bij rouw om een dierbare, bij het hervinden van je balans na een ingrijpende gebeurtenis en bij vertrouwensvragen.

Zingeving

Voor vragen over zin en bedoeling in je (werk)leven, het onderzoeken van persoonlijke doelen en het omgaan met morele stress.

Leiderschap

Voor vraagstukken van leidinggevenden en mensen in zelfstandige functies rondom persoonlijk leiderschap.

Omdat je werkt bij Philadelphia

Laagdrempelige coaching die bij jou past

Je kunt op elk moment en op eigen initiatief gebruikmaken van onze coaching. Je kunt kiezen voor een los coachgesprek of een coachtraject. Een coachtraject bestaat uit een uitgebreide telefonische intake plus vijf coachsessies. Je hebt recht op vijf coachsessies per jaar.

update

24/7 klankbord

Je kunt elk moment bij ons terecht voor een enkel coachgesprek of starten met een coachtraject. Ook buiten kantoortijden staan onze coaches voor je klaar.

phone_in_talk

Telefonische coaching

Wil je coaching op afstand? Kies dan voor telefonische coaching. Onze telefonische coaching is even effectief als onze face-to-face coaching.

location_on

Face to face coaching

Je kunt ook face-to-face gesprekken voeren met een Resilians-coach op één van onze 50 locaties in Nederland.

voice_chat

Videocoaching

Wil je een coachgesprek voeren op afstand en toch oogcontact met je coach? In veel gevallen is ook videocoaching mogelijk.

De mensen van Resilians

Coaches met een open blik

Bij Resilians werken beroepscoaches met veel ervaring op het gebied van veerkracht, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Je zult merken dat we werken vanuit vertrouwen en dat we echt onafhankelijk zijn. Ook ga je ervaren dat Resilians coaches een open blik hebben en gericht zijn op de doelen die jij wilt bereiken.

De beroepscoaches van Resilians hebben een opleiding op HBO- of universitair niveau. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in kortdurende, progressiegerichte coaching en counseling. We werken volgens de laatste inzichten op het gebied van coaching en psychologie.

In onze coaching houd je zelf de regie: jij bepaalt de inhoud en de richting van de gesprekken. Wil je meer weten? Kijk bij de antwoorden op veelgestelde vragen.

Coaches met een open blik
Vertrouwelijke coaching

Hoe zit het met je privacy?

Vertrouwelijke coaching

Al je gesprekken met ons zijn vertrouwelijk en anoniem voor je werkgever. Resilians informeert je werkgever niet dat je gebruikmaakt van onze kosteloze coaching.

Je werkgever ontvangt alleen anonieme, statistische rapportages over het gebruik van de coaching. Dus je kunt vrijuit praten over wat je bezighoudt. Wil je meer weten over de manier waarop wij jouw privacy beschermen? Lees hier meer.

Voor jou als medewerker van Philadelphia

Start vandaag nog met coaching

Mensen die van onze coaching gebruikmaken geven ons gemiddeld 4,7 van 5 sterren. Ervaar ook hoe onze coaching kan helpen om jouw doelen te bereiken! Je kunt 24/7 met ons bellen voor coaching. Wil je liever online een afspraak plannen? Dat kan ook.

Start vandaag nog met coaching