Wie zijn wij

Terug

Bij Resilians werken gedreven coaches met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Vitaliteit en veerkracht zijn kernbegrippen, voor onszelf en de mensen voor wie we werken.

De naam Resilians is afgeleid van het Engelse woord ‘resilience’: veerkracht. Met veerkrachtige en bevlogen medewerkers presteert een organisatie beter en ervaart iedereen een prettige, positieve bedrijfscultuur waarin je kunt floreren.

De Resilians coaches

Bij Resilians werken beroepscoaches en -trainers met een HBO/academisch werk- en denkniveau en een zeer ruime ervaring in het begeleiden van mensen in organisaties. Het is ons vak om ‘vrije ruimte’ te creëren. Zo komen mensen in korte tijd tot de kern van wat hen bezighoudt, en leren zij hun eigen-wijsheid in te zetten bij het maken van ontwikkelstappen.


Landelijke dekking

Ons hoofdkantoor staat in Bunnik. Daarnaast werken we op 50 locaties verspreid over heel Nederland. We hebben dan ook landelijke dekking voor onze Personal Coaching Service. Ideaal voor als uw organisatie uit meerdere vestigingen bestaat: in elke regio zijn een aantal Resilians-coaches werkzaam.

Persoonlijke aandacht

Of je nu te maken hebt met een face to face coach in bv. Groningen, Limburg, Gelderland, Noord-Holland, of met onze medewerkers op het kantoor in Bunnik: bij Resilians ervaar je al snel de goede sfeer en de gedrevenheid om kwaliteit te leveren en service te bieden die gericht is op jouw specifieke behoefte als medewerker en als mens.

Download de brochure over de Personal Coaching Service van Resilians in Nederlandse of in Engelse versie.

Bel ons op 030-659 7575 voor een afspraak of meer informatie, of vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.